L’arròs

de collita pròpia

...

L’arròs de collita pròpia és un projecte que vàrem començar l’any 2016, juntament amb la família Grassot propietària de l’arròs de l’Estany de Pals, els quals porten molts anys conreant les terres de la nostra masia, el Mas Pou de Pals. A pocs metres de casa, en un tros de terra conreem la varietat Carnaroli que podran trobar als nostres plats.

Ens trobem davant de terres amb una llarga història, les quals ja eren conreades segons ens consta des del segle XV.
Gràcies a l’historiador Narcís Subirana, membre del Cercle Català d’Història, hem descobert també que el meu rebesavi en Josep Pericay Jofra, al voltant del 1910 ja cultivava arròs a la nostra masia, justament al mateix camp que utilitzem ara.
A la Pahissa del Mas és on es guardava l’arròs d’aquests camps i és on actualment es troba el nostre restaurant, donant nova vida al mateix espai.
És un honor per nosaltres saber que el llegat familiar i la tradició d’aquestes terres de l’Empordà prevalen en el temps i que segueixen formant part de la nostra realitat.
Del camp a taula. Conreu de proximitat, ecològic i sostenible. Valors familiars i tradició regional. Valors que es transmeten de generació en generació i que ens regalen aquests plats deliciosos i apreciats.

Horari

Obrim de dimecres a diumenge
Tancat diumenge nit, dilluns i dimarts

© Pahissa del Mas... April 18, 2024 22:11

C/ BARRI MOLINET N.16 17256 - PALS COSTA BRAVA - CATALUNYA - TELF. (+34) 972.636976 - restaurant@pahissadelmas.com

Fotograf: David Martinez